Haber

Ege Üniversitesi Daçka, Rino Seramik Porselen’i 89-82 mağlup etti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 4. hafta maçında Ege Üniversitesi Daçka, kendi evinde konuk ettiği Rino Seramik Porselen’i 89-82 mağlup etti. Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak grubu yalnız bırakmadı.

Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda öğrencilerle maçı izleyen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, galibiyet ve takımın sahada gösterdiği mücadeleden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kadrolarına büyük bir coşkuyla destek veren Ege Üniversitesi taraftarlarına da teşekkür eden Rektör Budak, “Önümüzdeki maçları kazanacağımıza olan inancım tam” diyerek Ege Üniversitesi Daçka’ya başarılar diledi.

Konuk ekibin baskısı ile başlayan karşılaşmada Ege Üniversitesi ilk çeyreği 19-25, ikinci çeyreği de 42-45 geride tamamladı. Üçüncü çeyreği 1 sayı önde tamamlayan Ege Üniversitesi Daçka, dördüncü çeyreğin sonunda rakibiyle 68-68 berabere kaldı. İlk uzatmada salonu dolduran Ege Üniversitesi Daçka taraftarının yoğun takviyesiyle rakibi ile ortadaki farkı açan ev sahibi ekip sahadan 7 sayı farkla 89-82 galip ayrıldı.

Ege Üniversitesi Daçka’da Mehmet Erim Özgün 24 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Kaan Yıldırım Kanlı 20, Can Sayın 15 ve Adem Bayrak 11 sayıyla maçı tamamladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu